

- Скъпи, не бъди песимист!

- Хайде да избягаме!
- А бе, по-добре да кротуваме, че да не стане по-лошо...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Тя е идеална за студен зимен ден и най-вероятно вече имате тези съставки у дома
Експерт разкри трябва ли да го правим
Подозират, че се е опитала да направи рекламен трик за пицарията си, но не понесла публичното си разобличаване и унижение и се самоубила
При нас супата е с такава цена.,защото залагаме на качеството, а накрая при сервиране добавяме и шафран, който прибавя допълнителен аромат на супата, във Франция същият продукт струва 150 евро, казва главният готвач Теодора
Един от най-добрите български професионални кулинари ще готви за бургазлии на 3-ти март
На седмото издание на фестивала гост бе шеф Дико Томчев, който направи демонстрация на приготвянето на рибни ястия и деликатеси